LDC De Kim, Sint-Jorisstraat 3, 8940 Wervik

Tel: 056 31 14 68 - Fax: 056 31 02 73 - E-mail:info@ldcdekim.be

Nieuws

Voorzichtig van start Monday 29 June 2020 om 12u19

 

In het lokaal dienstencentrum De Kim zijn we intussen terug voorzichtig van start gegaan. We kunnen onze maaltijdgebruikers en onze gebruikers van de diensten pedicure, manicure, gezichtsverzorging en vervoer terug verwelkomen. Ook onze groep mantelzorgers kwam over de vloer om even bij te tanken met een kopje koffie en een stukje taart. Dit uiteraard met alle nodige maatregelen, maar het is een blij weerzien!

We kijken er dan ook al volop naar uit om iedereen vanaf september terug te mogen ontvangen! We zijn bezig met de opmaak van ons najaarsprogramma. Op voorhand inschrijven zal nu zeker voor elke activiteit noodzakelijk zijn. Controleerbaarheid en traceerbaarheid zijn nieuwe begrippen die we introduceren in het lokaal dienstencentrum.

En belangrijk, we zijn nu ook al volop bezig om de veilige terugkeer van al onze gebruikers voor te bereiden.  Aarzel dus niet, het zal veilig zijn om terug bij ons langs te komen!

En verder: heb je een probleem, een vraag, wil je even praten? Neem zeker contact op met ons: 056/31 14 68 - info@ldcdekim.be.

 

Wij zijn er, ook op afstand, voor jou!

Groetjes, Veerle en Ilse