LDC De Kim, Sint-Jorisstraat 3, 8940 Wervik

Tel: 056 31 14 68 - Fax: 056 31 02 73 - E-mail:info@ldcdekim.be

Nieuws

Voorzichtig van start Monday 29 June 2020 om 12u19

 

In het lokaal dienstencentrum De Kim zijn we intussen terug voorzichtig van start gegaan. We kunnen onze maaltijdgebruikers en onze gebruikers van de diensten pedicure, manicure, gezichtsverzorging en vervoer terug verwelkomen. Ook onze groep mantelzorgers kwam over de vloer om even bij te tanken met een kopje koffie en een stukje taart. Dit uiteraard met alle nodige maatregelen, maar het is een blij weerzien!

We kijken er dan ook al volop naar uit om iedereen vanaf september terug te mogen ontvangen! We zijn bezig met de opmaak van ons najaarsprogramma. Op voorhand inschrijven zal nu zeker voor elke activiteit noodzakelijk zijn. Controleerbaarheid en traceerbaarheid zijn nieuwe begrippen die we introduceren in het lokaal dienstencentrum.

En belangrijk, we zijn nu ook al volop bezig om de veilige terugkeer van al onze gebruikers voor te bereiden.  Aarzel dus niet, het zal veilig zijn om terug bij ons langs te komen!

En verder: heb je een probleem, een vraag, wil je even praten? Neem zeker contact op met ons: 056/31 14 68 - info@ldcdekim.be.

 

Wij zijn er, ook op afstand, voor jou!

Groetjes, Veerle en Ilse

 

Activiteiten en dienstverlening Friday 24 April 2020 om 10u27

Beste gebruiker van het lokaal dienstencentrum De Kim,

 

Eerst en vooral hopen we dat jij en je familie nog steeds in goede gezondheid verkeren.

 

In het kader van de verdere bestrijding van het corona-virus wordt het duidelijk dat het afstand houden erg belangrijk blijft, zeker in de eerstvolgende maanden.

In het belang van de gezondheid van al onze gebruikers, vrijwilligers, lesgevers en medewerkers nemen we in het lokaal dienstencentrum de beslissing om onze werking pas ten vroegste in september 2020 terug op te starten. Alle cursisten worden eerstdaags (via mail of post) ingelicht omtrent de terugbetaling van de geannuleerde lessen.

 

We werken in het lokaal dienstencentrum intussen wel verder achter de schermen! We nemen intussen een aantal nieuwe initiatieven om jullie te blijven prikkelen, je hoort dus zeker nog van ons!

En daarnaast maken we ook de planning voor het najaar op rekening houdende met alle geldende richtlijnen en voorschriften.

Onze nieuwe programmabrochure mag je dus eind augustus terug verwachten. Wat de inhoud zal zijn, blijft nog even afwachten…

 

We blijven verder ook bereikbaar voor alle vragen, info en suggesties. Aarzel dus zeker niet om ons te contacteren!

Hopelijk tot heel snel en intussen:Oet joen an t ges! 

 

Vele groetjes,

Veerle en Ilse